CHP'den '3 Puan' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP'den '3 Puan' Açıklaması

CHP\'den \'3 Puan\' Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun İl Başkanlığı Samsunspor’un 3 puanının silinmesine yönelik basın açıklaması düzenledi.

22.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun İl Başkanlığı Samsunspor'un 3 puanının silinmesine yönelik basın açıklaması düzenledi.

Parti binasında yapılan basın toplantısına CHP Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu ve Canik İlçe Başkanı Mehmet Gülmen katıldı.

"TAKIMIMIZIN 3 PUANININ SİLİNMESİ TRAJİKOMİK BİR DURUMDUR"

Samsunspor'un 3 puanının silinmesine yönelik CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, yaptığı konuşmada, " Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) haksız puan silme cezasına sessiz kalanlar Samsunspor'u bugüne kadar sahipsiz bırakanlardır. Süper Lig yolunda inatla mücadele eden takımımızın 3 puanının silinmesi trajikomik bir durumdur. Olması gereken ortak mutabakatla demokratik kitle örgütleriyle, bütün siyasi partilerin il başkanlarıyla ve en önemlisi Samsunspor taraftarı ile bu toplantıların yapılmasıydı. Takımımıza ve 12. adama sahip çıkacağız. İyi gününde olduğu kadar kötü gününde de yanında olacağız. İyi gününde olduğu kadar kötü gününde de yanındayız. Süper lig yolunda mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

"SİLİNEN ÜÇ PUANININ İPTAL EDİLMEYECEKSE DE ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE ERTELENMESİNİ İSTİYORUM!"

Samsunspor'a büyük bir haksızlık yapıldığını söyleyen CHP Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, "Ben TFF'nin, kurullarını ve mekanizmasını eleştirmek istemiyorum. Ama burada bu cezayı bu önemli 7 haftanın arefesinde uygulamak isteyenler Samsunspor'un şampiyonluk yarışından dışarı tutmak isteyenlerdir. Samsunspor'un bu cezasının acilen olacaksa bir ceza eğer kanunlarda varsa önümüzdeki seneye ertelenmesi için bizler de yardımcı olacak şekilde hepimizin elinden geleni yapması gerektiğine inanıyorum. Ben Samsunspor'un silinen üç puanının iptal edilmeyecekse de önümüzdeki seneye ertelenmesini istiyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den '3 Puan' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement