CHP'den İlk Kampanya Filminde Kedi ve Trafo Göndermesi - Son Dakika
Güncel

CHP'den İlk Kampanya Filminde Kedi ve Trafo Göndermesi

CHP'nin 7 Haziran seçimleri için hazırladığı reklam kampanyasının ilk kısa filmi, bugün sosyal medyada ortaya çıktı. Filmde kedi ve trafo göndermesi dikkat çekti.

08.04.2015 14:22  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partiler aday listerlerini henüz yeni açıklamışken CHP hemen kolları sıvadı ve ilk kampanya filmini yayınladı. 7 Haziran seçimleri için hazırladığı reklam kampanyasının ilk kısa filmi, bugün sosyal medyada ortaya çıktı. Filmde kedi ve trafo göndermesi dikkat çekti.

"DURUM TESPİTİ"

CHP kaynakları, kısa filmin bir "durum tespiti" olduğunu, kampanyanın 7 Haziran'a kadar kademeli olarak gelişeceğini bildirdiler.

"Yeni bir kampanya sistemi yürütüyoruz" diyen bir CHP yetkilisi, bu tip reklam filmlerinin gelişerek devam edeceğini, son filmin ise Mayıs sonunda yayınlacağını söyledi.

SEÇİM BİLDİRGESİ 19 NİSAN'DA

CHP'nin seçim bildirgesini 19 Nisan'da yayınlayacağını, reklamların da bu tarihten itibaren daha sık görüleceğini kaydeden aynı yetkili, "şimdi çıkan kısa film bir durum tespiti. Kampanya, gelişerek sürecek. Bazı projelerimizi kademeli olarak açıklayacağız. Bazı projeler ise, özellikle en sona bırakılacak" diye konuştu.

KEDİLİ TRAFO GÖNDERMESİ

Filmde trafo önünden geçen kedinin görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Hatırlanacağı üzere 30 Mart Yerel Seçimleri'nde bazı bölgelerde elektirik kesintisi yaşanmış ve Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Trafoya kedi girdi." açıklaması yapmıştı. Bu olay oldukça çok konuşulmuştu. CHP işte bu reklam filminde o olaya gönderme yaptı.

CHP\'den İlk Kampanya Filminde Kedi ve Trafo Göndermesi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'den İlk Kampanya Filminde Kedi ve Trafo Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Omer buyuk: Bu nasil parti pkk ya oyumu veririm bunlara asla en buyuk akp 15 26 Yanıtla
  • OY YOK: Bu listeyi gördükten sonra Trafoya kedi girmesine gerek yok ! halk zaten kediye gerek kalmadan CHP yi TBMM i dışına koyacak, siz şimdi dalganızı geçin, o listeyi ilkokul mezunu siyasetten anlamayan parti teşkilatındaki teyzelerle mi hazırladınız. Böyle saçma bir listeyi oturup saatlerce düşünmeniz gerekirdi. Siz düşünmeden hareket ediyorsunuz en acısı da siyasetten anlamıyorsunuz. İşte hodri meydan vitrin adamlarınızı aday göstermediniz. İstanbul da sevilen saygınlığı olan Mustafa Sarıgül'ü 9. sıradan aday koymuşsunuz böyle bir listeye oy vermem. . . . 37 3 Yanıtla
  • 7 haziran: chp bu cennet vatanda baş belası olmaya devam ediyor aptal olan chp oy verir 30 7 Yanıtla
  • al işte: bunun zihniyetide bu kadar çalışıyor ne yapacaksın 20 10 Yanıtla
  • vatandaş: inadına AAAAA KKKKK PPPP. 20 9 Yanıtla
  • hofless23: Boş İşler partisi CHP 19 8 Yanıtla
  • Karadenizli: Kemalin kedisi 16 6 Yanıtla
  • TC : Haaaa işte kemalist zihniyeti kedi köpek ve kışkırtmak bunların zihniyeti bu işte yazık yazık 19 1 Yanıtla
  • mehmet metin: değil trafolara kedilerin girmesi dünyayüzeyi karanlık ve elektriksiz olsa siz yine iktidar olamazsınız. . . 14 3 Yanıtla
  • devlet: CHP zamaninda elektrik su bile yoktu millet bidonla su tasiyordu unutma Turkiyem 10 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement