CHP'den, 'Kazan Kaldıran' Vekillere Zehir Zemberek Sözler - Son Dakika
Güncel

CHP'den, 'Kazan Kaldıran' Vekillere Zehir Zemberek Sözler

CHP MYK sonrası konuşan Haluk Koç, CHP'nin ulusalcı milletvekillerinin "Genel başkan görevi bıraksın'' şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi.

13.08.2014 13:59  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterilen aday konusunda sert eleştirilerde bulunan CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ve aralarında Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın da olduğu muhalif vekillere sert yanıt verdi. Koç, ''Genel Başkanı eleştirecekseniz bunu grup başkan vekili sıfatıyla yapamazsınız'' dedi.

CHP Sözcüsü Haluk Koç, "Bugün hesap soruyoruz diye ortaya çıkanların öncelikle kendilerinden hesap sorulması gereken kişiler olduğu herkesin bilgisi dahilindedir" dedi.

HALUK KOÇ KONUŞTU

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun ardından basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, MYK’nın gündemi ve güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu.

KAZAN KALDIRAN VEKİLLERE SERT TEPKİ

Koç, CHP Milletvekilleri Birgül Ayman Güler, Süheyl Batum, Emine Ülker Tarhan, Dilek Akagün Yılmaz, Nur Serter ve İsa Gök'ün "Genel başkan görevi bıraksın'' şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi.

"ÖNCE ONLARDAN HESAP SORULMALI"

Koç, "CHP'nin çatı aday projesi genelde doğru bir taktiktir. Her parti kendi adayıyla katılsaydı inanın bu arkadaşlar çatı aday formülünün yanında olurlardı. Burada ilke söz konusu değil. Bugün hesap soruyoruz diye ortaya çıkanların önce kendilerinden hesap sorulması gereken kişiler olduğu herkesin bilgisi dahilindedir" dedi.

''GRUP BAŞKAN VEKİLİ SIFATIYLA ELEŞTİREMEZSİNİZ''

Koç, sözlerini şöyle sürdürdü;

"CHP programı tüzüğü ilkeleri olan bir siyasi bir partidir. CHP'nin kendine karşı taleplerle ortaya çıkanlara tavrı bellidir. CHP yöneticileri hiçbir delegeye "imza verin" ya da "vermeyin" diye bir telkinde bulunmayacaktır. CHP kendi koyduğu seçim stratejisi de dahil mutlaka özeleştirisini yapacaktır. Tüm olanaksızlara ve eleştirilere rağmen, parti içindeki kafa karıştıranlara rağmen cefakar parti örgütlerine, partililerimize ve partili olmayan sorumluluk sahibi yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kurultay isteyenlerin de imzalarını toplayıp geldiklerinde buna hayır demeyiz. Ancak AKP'nin fetret döneminde gündemin CHP içi sorunlara getirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.. Genel başkanı eleştirecekseniz bunu Grup Başkanvekilliği sıfatıyla yapamazsınız. Herhalde bu arkadaşımız da bunun gereğini yapacaktır."

"KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAYIZ"

O vekillere ilk tepki Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul'dan gelmişti. Ertuğrul, "Sayın milletvekillerimizi sahada hiç göremedik, şimdi neyin kavgasını veriyorlar. Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanındayız'' dedi.

"TELEFONLARIMIZA BİLE ÇIKMAZLAR"

Bazı il başkanları ise "Telefonlarımıza dahi çıkmayan, aradığımız halde geri dönmeyen, milletvekili arkadaşlarına selam dahi vermeyen, etkinliklere katılmayanlar ne istiyor? Biz onları çok iyi tanıyoruz'' ifadesini kullandı.

CHP\'den, \'Kazan Kaldıran\' Vekillere Zehir Zemberek Sözler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'den, 'Kazan Kaldıran' Vekillere Zehir Zemberek Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Cuvaldız: Birbirine Düştüler, Biride Demiyorki, Biz Yanlısı Savunuyoruz, Ak Parti Dogruyu Savunuyor, Sorun Bu Demiyor. . . ! 8 11 Yanıtla
  • chp: chp yi bitirdiniz 14 1 Yanıtla
  • mustafa: akp karışacak diye bekleyenlerin iç savaşı başlamıştır :) 11 3 Yanıtla
  • SİYASETÇİİ: BENCE BU KEMAL KILIÇDAROĞLU. AKP Lİ, ÇÜNKÜ AKPYE O KADAR ÇOK FAYDASI VARKİ. ERDOĞANDAN SONRA AKPYE EN ÇOK SEÇMENİ KILIÇDAROĞLU KAZANDIRDI. 11 3 Yanıtla
  • r.toptas: ya partiden ihraç edin yada dediklerini yapın bu şekilde sürünceme götürmez. parti yönetimi. 9 2 Yanıtla
  • SERDAR: BU KOLTUK MIKLATIS GİBİ DİYORUM BANA KIZIYORSUNUZ ARKADAŞIM GENEL KURUL FALAN OLMAYACAK KILIFI NI BULUP DEVAM EDİCEKELR 8 2 Yanıtla
  • MEHMET: ULUSALCILAR CHP DEN AYRILIP İŞPARTİSİYLE BİRLEŞSİNLER OZAMAN MECLİSİN M SİNİ GÖREMEZLER CHP YE SIGINIP ATIP TUTMASINLAR INSANLAR BÖYLELERİNE OY VERMEZ 7 3 Yanıtla
  • cengiz bayraktar: acaba diyorum sakın ola bu chp de yapılan diktatürlüğüde rte yapmış olmasın hahahahahahahahahaha 3 6 Yanıtla
  • mardinli: bu chp hdp nin batı kanadı hdp de chp nin dogu kanadı ikiside kominist, chp nin içinde hüseyin aygün gibi bir sürü pkk lı vekil var 10 agustosta tanıdıgımız bir sürü chp li arkadaş oyunu demirtaşa verdi ama ak parti tabanında hiç fire vermemiş gibi, bu millet salak degil ey chp bu millet artık hizmet edene pirim veriyor bunu kafanıza sokun. . . 6 3 Yanıtla
  • gergedan 3.0: gergedan buynuzu ile 3. 0 önde başlıyon chp 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement