CHP Denizli Milletvkili Basmacı Rize'de - Son Dakika
Politika

CHP Denizli Milletvkili Basmacı Rize'de

CHP Denizli Milletvkili Basmacı Rize\'de

TBMM KİT Alt Komisyonu Çaykur’un 2013-2014 yılı hesaplarını görüşmek için Rize’de toplandı.

11.02.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM KİT Alt Komisyonu Çaykur'un 2013-2014 yılı hesaplarını görüşmek için Rize'de toplandı. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı, KİT Alt Komisyonu'nda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ve Bakanlık yetkilileri katıldı.

Toplantıdan önce CHP Rize il başkanlığını ziyaret eden CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Rize CHP il Örgütü ve partili kadınlar tarafından karşılandı. Parti binasında Rize'nin sorunları hakkında da bilgiler alan Melike Basmacı, sıcak bir karşılamanın ardından partililerle bir süre görüştükten sonra KİT Komisyon üyesi olarak ÇAYKUR'un 2013-2014 yılı hesaplarını incelemek üzere toplantıya geçti. ÇAYKUR'DA Sayıştay tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda denetimler yapan Basmacı ve TBMM KİT komisyonu üyeleri 2 gün süren denetim toplantılarından sonra dün gece Ankara'ya döndü. Basmacı, "KİT Komisyonu olarak bağlı bulunan kuruluşlarda denetimler ve incelemeler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın hak ve hukukuna aykırı bir şeyler var mı yok mu? araştırıyoruz. Kamu kurum ve kuruşlularında harcanan her kuruşun hesabını en ince detaylarına göre inceleyip masaya yatırıyoruz. KİT denetimlerinde yaptığımız incelemelerimiz detaylarını daha sonra gündeme getireceğim. KİT'lerde harcanan her kuruşun harcandığı alanları araştırıp, usulsüzlük varsa bunun hesabını sormak ve bilmek her yurttaşımızın hakkıdır"dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Denizli Milletvkili Basmacı Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagajına saklanan 2 kişinin yakalanma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 16 göçmen yakalanırken, ayrıca bir araçta yapılan aramada 9 göçmen daha yakalandı. Kaçak göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan iki kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yakalanan göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, kaçan bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Yeniden Refah Partisi: Asılsız haberlere sandıkta cevap verilecek
    18:25 Yeniden Refah Partisi: Asılsız haberlere sandıkta cevap verilecek

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bekin, seçim öncesi çıkan asılsız haberlere sandıkta cevap verileceğini belirtti. Bekin, medyanın partiye eşit yaklaşmadığını ve bazı kamu kurumlarının tarafsızlığını kaybettiğini ifade etti.

  • Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'
    18:25 Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda düzenlediği mitingde, rakibi Altınok'un çocuklarını KPSS sınavına girmeden istisnai kadroyla memur yapmasını eleştirdi ve mülakat sisteminin hala kaldırılmadığını belirtti. Yavaş, hükümeti değiştirmenin tam zamanı olduğunu söyledi.

  • Fatih Erbakan İstanbul adayını çekmek için 3 şartını tekrarladı
    18:24 Fatih Erbakan İstanbul adayını çekmek için 3 şartını tekrarladı

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antalya'da partisinin mitinginde konuşarak İstanbul adaylarının çekilmesi için 3 şartını tekrarladı.

  • Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı
    18:23 Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı

    Hatay'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anı kameraya yansıdı. Yakalanan göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan 2 kişi tutuklandı.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler 5 Gün Süreyle Yasaklandı
    18:23 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler 5 Gün Süreyle Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2 Nisan'dan itibaren 5 gün süreyle kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını duyurdu. Valilik, alınan kararın İl İdaresi Kanunu ve Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na dayandığını belirtti. Yasak kapsamında tüm açık alan etkinlikleri, toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, miting gibi etkinlikler yasaklanmıştır.

  • AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından destek çağrısı
    18:21 AK Parti Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından destek çağrısı

    Konya'da AK Parti Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediye başkanları, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Cuma namazı sonrası düzenlenen basın açıklamasında, AK Parti yetkilileri saha çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü ve seçim sonuçlarının Konya'ya büyük hizmetler getireceğine inandıklarını belirtti. Belediye başkanları da Konya için canla başla çalıştıklarını ve destek istediklerini ifade etti.


Advertisement