CHP Diyarbakır İl Örgütünden Adalet Sarayına Siyah Çelenk - Son Dakika
Güncel

CHP Diyarbakır İl Örgütünden Adalet Sarayına Siyah Çelenk

CHP Diyarbakır İl Örgütünden Adalet Sarayına Siyah Çelenk

CHP Diyarbakır il örgütü 17- 25 Aralık operasyonlarının soruşturmasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesini protesto etti.

20.10.2014 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Diyarbakır Örgütü, 17- 25 Aralık'ta yapılan operasyonlar ile ilgili soruşturmasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesini protesto etti.

CHP İl Başkanı Muzaffer Sayın başkanlığında Diyarbakır Adalet Sarayı önüne gelen partililerin adliyenin bahçesine girmesine polis izin vermedi. Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleşen protestoya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl örgütü de katıldı. ''Adaletin Kara Günü'' yazılı siyah çelenk'in Diyarbakır Adalet Sarayı önüne bırakılması esnasında polis ile partililer arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Kısa süren arbededen sonra CHP İl Örgütü, adliyenin Giriş Kapısına 'Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelenk bıraktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, çelenge asılan boş ayakkabı kutularına dolar bırakarak, adliye önünde basın açıklaması da yaptı.

Türkiye'de açlık nedeniyle ekmek çalan çocukların hırsız ilan edildiğini hatırlatan CHP İl Başkanı Sayın şöyle dedi:

"Türkiye'de Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu maalesef ki hukuk çiğnenerek, adaletin kirli eller tarafından takipsizlik kararıyla düşürülmüştür. Bu ülkede Çocuklar ekmek çalarken hırsız oluyor. Fakat Bakan çocukları büyük paraları çalınca bu yolsuzluk diye adlandırılıyor. Bizler tüm Türkiye'de olduğu gibi Diyarbakır'da da CHP İl Örgütü olarak bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz. Adalet Sarayı önüne 'Adaletin Kara Günü' adlı yazılı çelengimizi bırakıyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel CHP Diyarbakır İl Örgütünden Adalet Sarayına Siyah Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement