CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı'ndan "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği" - Son Dakika
Yerel

CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı'ndan "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği"

CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı\'ndan "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Döşemealtı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Birlik,Beraberlik ve Dayanışma Yemeği”, İlçe yöneticileri, milletvekili aday adayları ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.

23.03.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Döşemealtı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Birlik,Beraberlik ve Dayanışma Yemeği", İlçe yöneticileri, milletvekili aday adayları ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 800 davetlinin katıldığı programda CHP Antalya Milletvekili aday adaylarının tamamı ile Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in de katıldığı yemek Orfe At Çiftliği'nde gerçekleştirildi.

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun yaptığı konuşmada yemeğe olan yoğun katılımdan dolayı memnuniyetini belirtirken, 2015 genel seçimlerinde partisinin başarısı için birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Altun, 2015 genel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin aldığı üye bazında ön seçim kararının ileri demokrasi adına önemli bir adım olduğunun altını çizdi.

Dayanışma yemeğinde katılımcılar "Başarıya Giden Yolda" isimli slayt gösterisini de ilgiyle izlediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı'ndan 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement