CHP Edremit İlçe Örgütü, Ankara'da Ki Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

CHP Edremit İlçe Örgütü, Ankara'da Ki Saldırıyı Kınadı

CHP Edremit İlçe Örgütü, Ankara\'da Ki Saldırıyı Kınadı

CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, yazılı bir basın açıklaması yaprak Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

13.10.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, yazılı bir basın açıklaması yaprak Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı. İlçe Başkanı Enligün, "97 vatandaşımızın katledilerek öldürüldüğü, 300'e yakın vatandaşımızın yaralandığı Ankara'da düzenlenen "Barış Mitingi" ne yapılan bombalı saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlerin acılı yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, Ankara'da meydana gelen ve 97 kişinin hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Enligün açıklamasında şöyle dedi; Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanlığı olarak 10.10.2015 tarihinde 97 vatandaşımızın katledilerek öldürüldüğü, 300'e yakın vatandaşımızın yaralandığı Ankara'da düzenlenen "Barış Mitingi" ne yapılan bombalı saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlerin acılı yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Örgütü olarak "Barış" a yapılan her saldırıya şiddetle karşı olduğumuz gibi, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Barış Dünyada Barış" ilkesinden yola çıkanlarla doğru siyaset yapılabileceğine inanıyoruz."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Edremit İlçe Örgütü, Ankara'da Ki Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement