CHP Efeler İlçe Başkanı Sümran Ünal'dan Erdem'e Cevap - Son Dakika
Yerel

CHP Efeler İlçe Başkanı Sümran Ünal'dan Erdem'e Cevap

CHP Efeler İlçe Başkanı Sümran Ünal\'dan Erdem\'e Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi CHP) Efeler İlçe kadın Kolları Başkanı ve Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, Başkan Çerçioğlu'nun yerine Mehmet Erdem'e cevap verdi.

03.12.2013 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi CHP) Efeler İlçe kadın Kolları Başkanı ve Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, Başkan Çerçioğlu'nun yerine Mehmet Erdem'e cevap verdi. Milletvekili Mehmet Erdem'i kıskançlıkla suçlayan Ünal, Aydın Belediyesi'nin gücünün çevre yolunu 11 ayda bitirmeye muktedir olduğunu, ancak Ak Parti'nin 11 yıldır bitiremediğini söyledi.

Aydın Belediyesi'nin Söke'den Karacasu'ya kadar Devlet karayolu üzerinde yapacağını iddia ettiği battı-çıktılı kavşak ile ilgili Mehmet Erdem'in "Halkı kandırmayın, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yetki alanındaki yollar üzerinde bu genel müdürlükten izin almadan ve gerekli teknik çalışmaları yapılmadan nasıl proje yaptınız?" Sorusuna cevap veren CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal, "Mehmet Erdem'in Aydın Belediyesi'nin projelendirdiği 21 Battı-Çıktı'yı beceremeyeceğini ifade etmesi hizmetten duyduğu rahatsızlığın müzminleşmiş ifadesidir" diye konuştu.

Ünal açıklamasının devamında "Milletvekili Erdem'in Aydın Belediyesi'nin projelerini "mesnetsiz vaatler" olarak nitelemesi içinde bulunduğu panik ve korku halinin dışa yansımasıdır. Çünkü Aydın Belediyesi kentimiz ve vatandaşlarımız için bugüne değin gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla yapacaklarının teminatını halkımıza açık bir şekilde vermiştir" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Efeler İlçe Başkanı Sümran Ünal'dan Erdem'e Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement