CHP Erenler'den Anneler Günü Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

CHP Erenler'den Anneler Günü Kahvaltısı

CHP Erenler\'den Anneler Günü Kahvaltısı

CHP Erenler İlçe Kadın Kolları, Anneler Günü dolayısıyla bir kahvaltı düzenledi.

09.05.2013 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Erenler İlçe Kadın Kolları, Anneler Günü dolayısıyla bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş de katılırken programda partiye yeni katılan bayanlara da parti rozeti takıldı.

CHP Erenler İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen kahvaltıya, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Celile Esen Kutluata, İlçe Başkanı Mustafa Çınal, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Derinbay, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Kahvecioğlu, Ferizli İlçe Kadın Kolları Başkanı Yücel Subaşı, Arifiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ulubilen, Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Çakır, İl- İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen kahvaltıda Kadın Kolları'na katılım sağlayan yeni üyelere rozet takıldı. CHP Erenler İlçe Kadın Kolları'na katılan yeni üyelere, İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, MYK Üyesi Esen Kutluata, Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çınal ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Derinbay tarafından rozetleri takıldı.

İl Başkanı Ecevit Keleş, yeni üyelere rozet takılmasının ardından katılımcılara hitap etti. Ecevit Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin giderek büyüyen bir aile olduğunu ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalbi, kadınlarıdır. Aydınlık Sakarya'yı sizler kuracaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi'ni siz iktidara taşıyacaksınız, hepiniz bizim kalbimizsiniz" dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin ise, "Her gün partimize kadınlarımızın katılımları bizleri daha da azimlendirmekte ve geleceğe dair daha da umutlandırmaktadır. Türkiye'nin geleceğinde kadınların söz sahibi olacağına dair inancımızı güçlendirmektedir. Türkiye, aydınlığına Sakarya'dan kavuşacaktır" diyerek kahvaltıya katılanlara teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Erenler'den Anneler Günü Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement