CHP Erzurum İl Başkanı Kızıloğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Erzurum İl Başkanı Kızıloğlu Açıklaması

"2015 seçimlerinin startını Erzurum'dan vereceğiz"

21.11.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, "2015 seçimlerinin startını Erzurum'dan vereceğiz" dedi.

Kızıloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Erzurum'a geleceğini ve onun için milletvekillerinin bir gün önceden kente gelerek, hazırlıklara yardım ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak cumhuriyetin kuruluşu, kurtuluşu olan kentte Doğu Anadolu Bölge Toplantısı'nı yapacaklarını anlatan Kızıloğlu, "Yarın saat 08.30'da genel başkanımızı havaalanından alıp, şehrimize getireceğiz. Bu bölge toplantısının asıl amacı, 2015 seçimleri için start vermek. Bu bölgede seçim startını vereceğiz" şeklinde konuştu.

Erzurum'un 1980 öncesi çıkardığı iki milletvekilini, belediye başkanlarını 2015 seçimlerinde çıkarabileceğini vurgulayan Kızıloğlu, bunu bütün hemşehrilerinin göreceğini ifade etti.

Kızıloğlu, Erzurum'un tarım, hayvancılık, işsizlik gibi nedenlerden dolayı sorunlu bir şehir haline geldiğini ileri sürerek, "Onun için de genel başkanımız Erzurum'u önemsemiştir. Kongreler şehridir, Anadolu'nun öncü şehridir. Onun için de biz burada bölge toplantısını, kongre şeklinde bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Erzurum İl Başkanı Kızıloğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement