CHP Espiye İlçe Olağan Genel Kurulu Gergin Geçti - Son Dakika
Yerel

CHP Espiye İlçe Olağan Genel Kurulu Gergin Geçti

CHP Espiye İlçe Olağan Genel Kurulu Gergin Geçti

CHP Espiye İlçe Başkanlığı olağan genel kurulu yapıldı.

03.12.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Espiye İlçe Başkanlığı olağan genel kurulu yapıldı.

Giresun'un Espiye ilçesinde yapılan CHP'nin ilçe kongresi seçimini başkan adayı İbrahim Akgün kazanırken, Kemalist Dernekler Başkanı Eşref Bodur'un sözleri kongrede gerginliğe neden oldu.

Mevcut başkan Hicabı Mert ve İbrahim Akgün'ün aday olduğu kongrede, heyecanlı dakikalar yaşandı. CHP Giresun il yöneticisi Yılmaz Kirmanoğlu kongrede divan başkanlığı yaptı. Seçimlerde ilçede daha önceden görev yapmış Eşref Bodur'un sözleri kongreye damga vurdu. Kürsüde konuşma yapan Bodur, kongrede aday olan İbrahim Akgün hakkında bazı iddialar ortaya attı. Bodur'un sözleri partililer tarafından tepkiyle karşılanırken kürsüde konuşması sık sık sataşmalarla kesildi.

Parti binasında yapılan kongreye CHP Giresun Milletvekili Bülent bektaşoğlu, CHP eski Giresun Milletvekilleri, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı, CHP ilçe başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

İki listeyle gidilen seçimde oy kullanan 84 delegenin 46'sının oyunu alan Akgün ilçe başkanlığı görevine getirilirken, mevcut başkan Hicabi Mert 31 oy aldı.

Görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden İbrahim Akgün, "CHP Giresun'da başarılı bir örgüttür. Bu bir bayrak yarışıdır, elim her daim taşın altında olacaktır. Yolumuz iktidar olacaktır" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Espiye İlçe Olağan Genel Kurulu Gergin Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement