CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız'dan Zeytin Yasasına Tepki - Son Dakika
Yerel

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız'dan Zeytin Yasasına Tepki

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız\'dan Zeytin Yasasına Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, çıkarılması gündemde olan zeytin yasasına tepki gösterdi.

31.07.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, çıkarılması gündemde olan zeytin yasasına tepki gösterdi.

Bayramda Soma'da maden faciasını yaşayan köylülerin yanında olan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Manisa ve çevresi ile Aydın başta olmak üzere Ege Bölgesi'nin önemli geçim kaynağı olan zeytincilik ile ilgili zeytin tarımı ile uğraşan üreticilerle bir araya geldi.

25 dönümden küçük zeytinlik arazilerini hedef alan ve aile çiftçiliğine büyük darbe vuracağı belirtilen yasanın Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasına bırakıldığına dikkat çeken CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız; zeytin alanlarını koruma yasasını değiştirme teklifinin Ege Bölgesi'nde zeytin üreticisini zor durumda bırakacağını savundu.

CHP Milletvekili Şafak Pavey'in canlı kalkan olmayı göze alarak başlattığı mücadele için CHP'nin tüm milletvekillerinin ve komisyon üyelerinin zeytin üreticilerinin arkasında durduğunu kaydeden Başkan Yıldız; seçim öncesi zeytin üreticinin tepkisini çekmek istemeyen iktidar tarımı ve çiftçiyi bitirecek olan projeleri seçim sonuna bıraktığını ve halktan sakladığını iddia etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız'dan Zeytin Yasasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement