CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Akçadağ'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Akçadağ'ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Akçadağ\'ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

08.09.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

CHP'li Veli Ağbaba beraberinde partililerle birlikte Akçadağ İlçesine bağlı Büyükçimiş, İkinciler, Altunlu, Gölpınar, Sahilköy, Komekavak, Dedeköy, Karapınar Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve istekleri dinleyen Ağbaba, ziyarette yaptığı konuşmada, devletin cemaatten temizlenmesini savunduklarını ifade etti. Bu süreçte cadı avı yapılmasına da karşı olduklarını ifade ede Ağbaba, "İnsanlar görevden alınıyor, uzaklaştırılıyor. Biz bu mücadeleyi destekliyoruz. Ama kurunun yanında yaşın yanmaması lazım. Birçok masum inanın, ömrünü bu cemaatle mücadeleye vermiş, bu cemaatle hiç ilgisi olmayan insanlarında meslekten atıldıklarını görüyoruz. Hiç bu işle ilgili olmayan, geçmişte Atatürkçü çizgisini korumuş insanlarında bu operasyonlarda uzaklaştırıldığını görüyoruz. Cadı avı başlatılmış olduğunu görüyoruz. Bununla ilgili her türlü çalışmayı yapacağız. Kardeşi cemaatçi diye, eniştesi cemaatin okulunda okudu diye polislikten atamazsın. Kaynanası ev kirasını cemaatin bankasına yatırıyor diye öğretmenlikten atamazsın. Atarsan, bunu herkese yaparsan AK Parti'de milletvekili kalmaz. AK Parti'de siyasetçi kalmaz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba Akçadağ'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement