CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Çanakkale'de - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Çanakkale'de

"Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de soldan, CHP'den kopacak bir partinin olumlu sonuç elde edeceğine inanmıyorum"

15.11.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde, soldan, CHP'den kopacak bir partinin olumlu sonuç elde edeceğine inanmıyorum" dedi.

Ağbaba, partisinin Çanakkale İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, CHP'den hiç kimsenin ayrılmasını istemediklerini söyledi.

CHP'nin büyük bir çınar olduğunu belirten Ağbaba, "Bu partide herkese yer vardır. Parti içi demokrasinin en çok olduğu parti CHP'dir" dedi.

Ağbaba, bir gazetecinin Ankara Bağımsız Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Kurucu Genel Başkanlığını yaptığı Anadolu Partisi'nin (ANA PARTİ) sol kanattan oy alıp alamayacağı yönündeki sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hepinizin bildiği gibi bu belki 20, 30. deneme. CHP'den kopup, ayrılıp yaşayan hiçbir parti şimdiye kadar görülmedi. Bu anlamda söylediğim değerlere inanan herkesin CHP'de birleşmesi gerekiyor. Bu partinin sadece CHP'den oy almayı hedeflediğini görüyoruz. AK Parti'nin ekmeğine yağ sürme amaçlıdır. Biz kimsenin ayrılmasını istemiyoruz. Tekrar söylüyorum, CHP'de parti içi demokrasi vardır. Bütün arkadaşlarımızın partide politika yapacak alanları açıktır. Tarihimizin en hoşgörülü genel başkanı şu anda partimizi yönetmektedir. Bu anlamda ben geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde soldan, CHP'den kopacak bir partinin olumlu sonuç elde edeceğine inanmıyorum."

Ziyarete, CHP Çanakkale milletvekilleri Serdar Soydan ve Ali Sarıbaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Başkanı Hamza Karagöz ile partililer katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement