CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, "1 Kasım'da sadece burada değil bütün emeklilerin Cumhuriyet Halk Partisini desteklemesinin ülkenin geleceği açısından da, toplumsal barışı sağlanması, bu kanın durması açısından da çok önemli olduğunu görüyoruz.

31.08.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, "1 Kasım'da sadece burada değil bütün emeklilerin Cumhuriyet Halk Partisini desteklemesinin ülkenin geleceği açısından da, toplumsal barışı sağlanması, bu kanın durması açısından da çok önemli olduğunu görüyoruz. O desteği vatandaşlarımız verirse, kısa süre içinde bu sorunlar çözülecek" dedi.

Akkaya beraberindeki heyetle birlikte Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek Der) ile DİSK'e bağlı Tüm Emekliler Sendikası'nı (EMEKLİ-SEN) ziyaret etti.

Türkiye'deki sorunları bildiklerini belirten Akkaya, bu sorunları çözecek tek partinin CHP olduğunu savundu. Türkiye'de bütün siyasi partilerin görüştüğü tek partinin CHP olduğunu dile getiren Akkaya, şunları kaydetti:

"Çünkü biz toplumsal uzlaşmayı sağlayacak bir partiyiz. Koalisyon görüşmelerinde, dikkat edin her şey gözünüzün önünde oldu, hem HDP hem de MHP her iki parti de bu koalisyonda Cumhuriyet Halk Partisi'nin olmasını gerektiğini ifade etti. Bu da şunu gösteriyor, hangi siyasi görüşte olursa olsun koalisyonlarda Cumhuriyet Halk Partisi ancak bu sorunları problemleri çözer anlayışı o siyasi partilerin kendilerinde de var."

Akkaya, "1 Kasım'da sadece burada değil bütün emeklilerin Cumhuriyet Halk Partisini desteklemesinin ülkenin geleceği açısından da, toplumsal barışı sağlanması, bu kanın durması açısından da çok önemli olduğunu görüyoruz. O desteği vatandaşlarımız verirse, kısa süre içinde bu sorunlar çözülecek" ifadesini kullandı.

Tüm Emek Der Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ve DİSK'e bağlı Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen ise Akkaya'ya emeklilerin sorunlarını aktararak, çözüm noktasında istişare yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement