CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: "Chp'yi Kapatmaya Kimsenin Gücü Yetmez" - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: "Chp'yi Kapatmaya Kimsenin Gücü Yetmez"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “CHP”yi kapatmaya kimsenin gücü yetmez” dedi.

07.03.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "CHP"yi kapatmaya kimsenin gücü yetmez" dedi.

CHP'nin Malatya'da gerçekleştirdiği ön seçim için Malatya'ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, oy kullanımlarını yakından takip etti. Sandıkların açılması ile Malatya'da çok iddialı bir listenin çıkacağını belirten Bingöl, CHP tarafından yapılan ön seçimlerinin diğer partilerin seçimlerinden farkı olduğunu söyledi. Bingöl, "Bizim ön seçimimiz gizli oy, açık tasnif. Herkesin huzurun da sandıklar açılacak sayım yapılacak şeffaf bir liste yapılacak. Başka partiler gibi temayül yapıp torbaları açmadan genel merkeze götürme yok. Bizimle diğer partiler arasındaki fark bu" dedi.

CHP'ye kapatılma davası açılacağı yönündeki iddialarla ilgili Bingöl, geçmişte parti kapatmalara şiddetle karşı çıkanların bu gün CHP'nin kapatılması için uğraştığını söyledi. İktidarın alternatifi olarak gözüken CHP'nin önünün kesilmesi adına girişimlerde bulunulduğunu hatırlatan Bingöl, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapatılmasına kimsenin gücü yetmez. CHP, Cumhuriyetle özdeşmiş bir partidir. Geçmişinde hiçbir leke yoktur, kapatmaya gerektirecek hiçbir davranışta yoktur" dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, demokratik olarak ön seçim yaptıklarını belirterek, sandıkta sıkacak sonuçlara saygı duyacaklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: 'Chp'yi Kapatmaya Kimsenin Gücü Yetmez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement