CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Medyaya yapılan baskıyı kınıyorum.

10.10.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Medyaya yapılan baskıyı kınıyorum. Muhalif olan, farklı renklerin sesini yansıtmaya çalışan, mağdurun, mazlumun yanında olamaya çalışan ve onların seslerini herkese duyurmaya çalışan medya gruplarının kapatılması karşısında, CHP olarak tüm örgütlerimizle, vekillerimizle ve yönetimimizle onların yanındayız." dedi.

Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma Derneğini (AGD) ziyaret eden Cankurtaran, dernek başkanı Mehmet Abdiğlu ile bir süre sohbet etti. Abdioğlu, kentte OHAL kapsamında kapatılan yerel gazetelerle ilgili bilgi verdi.

Cankurtaran, ziyarette yaptığı açıklamada, Türkiye'de kapatılan ve sesi kısılmaya çalışılan tüm medya gruplarına geçmiş olsun dileklerini iletmek istediğini ifade etti.

Cankurtaran, şunları kaydetti:

"Türkiye'de bugün basının sesi kesilerek aslında tüm bireylerin sesi kesilmeye çalışılıyor. Kendisine muhalif olan tüm sesleri susturmaya çalışan bir Hükümet'in çağdaş yönetim sistemleri adı altında bir yönetme şekli olmadığı açıktır. Medyaya yapılan baskıyı kınıyorum. Muhalif olan, farklı renklerin sesini yansıtmaya çalışan, mağdurun, mazlumun yanında olamaya çalışan ve onların seslerini herkese duyurmaya çalışan medya gruplarının kapatılması karşısında, CHP olarak tüm örgütlerimizle, vekillerimizle ve yönetimimizle onların yanındayız. Bu kabul edilebilecek bir şey değildir. Umuyorum ki; bu yanlıştan bir an önce dönülür."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement