CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran, Başkan Çerçioğlu ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran, Başkan Çerçioğlu ile Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran, Başkan Çerçioğlu ile Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

17.10.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu'nun Aydın'a yaptığı yatırım ve hizmetlerle, Aydın'ın çehresini değiştirdiğini kaydeden Cankurtaran, "Başkanımız hizmetleri ile Aydın'a sahip çıkıyor, hepimizin de başkanımıza sahip çıkmamız gerekli. Aydın'a geldiğimde sabah trafiği yaşanmayan bir şehir gördüm. Başkanımızla Aydın Tekstil alanını gezdik. Kendisini bir kez daha kutluyorum. Son derece değerli bir yeşil alanı halka geri kazandırarak müthiş bir sosyal belediyecilik örneği vermiş" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, belli kesimlerce yapılan asılsız eleştirileri sorması üzerine Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran, "Herkes kendisine baksın biz başkanımızın yanındayız. Atatürkçü, laik, vatansever bir insanın üzerine asla yapışmayacak eleştirileri ve iddiaları dile getirenler geçmişten bugüne yapıp ettiklerine, söylediklerine baksınlar" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, Aydın'a hizmet için arkalarına bakmadan çalıştıklarını kaydederek, "Yersiz eleştirilere rağmen biz hizmetlerimize devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz her yatırımımıza, kem gözlere karşı nazar boncukları asıyoruz. Hep söylediğim gibi, biz çalışıyoruz, hizmet üretiyoruz. Nazar etmeyin, çalışın sizinde olsun diyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran, Başkan Çerçioğlu ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement