CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Süleymanpaşa... - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Süleymanpaşa...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Süleymanpaşa...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin Kaşıkçı mahallesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

11.07.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin Kaşıkçı mahallesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

CHP Milletvekilleri Faik Öztrak ve Emre Köprülü, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat eşliğinde iftar yemeği öncesi yemeğe katılanlarla tek tek selamlaşarak, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

Başkan Eşkinat, çocukların halı saha ve çocuk parkı isteklerini kırmayarak, halı saha ve çocuk parkı yapılacağı konusunda söz verdi. Kadınların çevrede çok fazla sivrisinek olması sebebiyle şikayet ettiğini duyan Başkan Eşkinat, mahallede ilaçlama çalışmalarının yapılacağını, bu konuyla ilaçlama ekiplerinin en kısa sürede ilgileneceğini bildirdi.

İftarın bitmesiyle CHP Milletvekillerini uğurlayan Başkan Eşkinat, mahalle kahvesini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Süleymanpaşa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement