CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Mersin'e Gidecek - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Mersin'e Gidecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Mersin\'e Gidecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, parti çalışmaları ve bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere 15 Kasım Cuma günü Mersin'e gidecek.

13.11.2013 09:29  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, parti çalışmaları ve bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere 15 Kasım Cuma günü Mersin'e gelecek.

CHP Mersin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Mersin ziyareti kapsamında merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından yapılan Şehitler Parkı ve Tece sahilindeki 15 dönümlük parkın açılışlarını yapacak.

CHP İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve parti yöneticileri ile birlikte Günaydın'ın açılışını yapacağı yerlerde incelemelerde bulundu. Açılışın kusursuz olması için Başkan Yıldırım ile görüş alışverişinde bulunan Akar, burada yaptığı açıklamada, Mersin'de CHP'li belediyelerin hayata geçirdiği hizmetlere yenilerini ekleyeceklerini söyledi. Akar, "Mersin'de CHP'li belediyelerin yapmış olduğu hizmetler vatandaşlarımızın da büyük ilgisini ve desteğini görüyor. Bunlara bir yenisini de Mezitli Belediyemiz ekliyor. Hizmet maratonunda üzerine düşen görevleri tek tek yerine getiren belediye başkanlarımızın bu hizmetlerini de Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydın açılışını yaparak taçlandıracak. Bu hizmetler Mersin ve Mezitli halkına hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Mersin'e Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement