CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP'nin bu seçimlerde, insan odaklı projelerle, çözüm önerileriyle oy istediğini bildirdi.

13.05.2015 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP'nin bu seçimlerde, insan odaklı projelerle, çözüm önerileriyle oy istediğini bildirdi.

Koç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beypazarı'nda meslek odalarının başkanlarını, muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini ziyaret etti.

Beypazarı'nın her sorununu, TBMM'de ve gündeme taşımada oda başkanlarının yanında olacaklarını dile getiren Koç, "CHP'ye çok büyük bir ilginin ve teveccühün olduğu açık ve net görülüyor" ifadesini kullandı.

"CHP, bu seçimlerde, insan odaklı projeleriyle insanların sıkıntılarına dönük çözüm önerileriyle geliyor" ifadesini kullanan Koç, bunları halka anlatma çabasında olduklarını söyledi.

Siyasetin hizmet yarışı olduğunu belirten Koç, "CHP, yaşanacak bir Türkiye için ilkeli, kararlı, planlı, programlı projeleriyle geliyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi
    22:25 Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Olympiakos karşılaşmasını tribünden takip etti. Bakan Bak, protokol tribünde yerini alarak müsabakayı izledi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti
    22:00 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in, Kovaçi Şehitliğindeki kabrini ziyaret etti. Bakan Tunç, Aliya İzzetbegoviç'i ve Bosna Hersek'in istiklal mücadelesi için can veren tüm şehitleri rahmet ve duayla anarak ruhlarının şad olmasını diledi.


Advertisement