CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Herkesi kucaklayarak, kayıkçı kavgasının tarafı olmadan projelerimizi anlatıyoruz" dedi.

22.05.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Herkesi kucaklayarak, kayıkçı kavgasının tarafı olmadan projelerimizi anlatıyoruz" dedi.

CHP Kızılcahamam İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Koç, genel seçimlerin önemine dikkati çekti.

Seçmenden destek isteyen Koç, "Umudumuz tek başına iktidar olmak. Ancak bir şekilde AKP gittikten sonra, CHP'nin içinde olacağı bir iktidarı, hukukun üzerindeki baskıları kaldırıp, mahkemeleri ve adaleti tam bağımsız kılarak, 'Gel bakalım kardeşim, 13 senedir yedin içtin, hesap vermeden masadan kalkmak yok garson gibi, şu faturayı bir öde bakalım' diyeceğimiz günleri de inşallah görürüz" diye konuştu.

Üretimin önemine işaret eden Koç, şunları söyledi:

"Kemal Bey (Kemal Kılıçdaroğlu) dün açıkladı, 2035'e kadar teknoloji merkezi olmalıyız, üretmeliyiz, üreten bir Türkiye olmalıyız. Önümüzdeki yıllarda ne kadar yetişmiş insan gücümüz olacak, ona göre bir eğitim programını da CHP mutlaka yerleştirmek zorunda. Ama kimse kimseye 'Sen onu öğrenme, bunu öğrenme' diye baskı yapmayacak."

Seçim çalışmalarına değinen Koç, vatandaşlara, partilerinin ne yapacağını anlattıklarını belirtti. Koç, "Herkesi kucaklayarak, kayıkçı kavgasının tarafı olmadan projelerimizi anlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sanayi esnafını ziyaret eden Koç, daha sonra Çeltikçi Mahallesi'nde seçim çalışmalarına katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement