CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Sayın Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki süreçte hükümeti kurma noktasında da önemli bir siyasi aktör haline gelmiştir" dedi.

10.06.2015 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Sayın Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki süreçte hükümeti kurma noktasında da önemli bir siyasi aktör haline gelmiştir" dedi.

Koç, partisinin Beypazarı ilçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, CHP olarak Beypazarı'nda oylarını artırdıklarını söyledi. Bundan sonraki sürecin daha iyi olacağını belirten Koç, desteklerinden dolayı seçmene teşekkür etti.

Seçim gecesi "Tek kişilik baskı rejimi 7 Haziran akşamı milletin sandıkta verdiği kararla sona ermiştir" açıklamasında bulunduğunu anımsatan Koç, "Bu süreçten sonra Türkiye'de bekleme odasına alınan demokrasi ve parlamenter rejim tekrar hayata geçecektir, gelişmeler de o şekilde akıyor. Sayın Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki süreçte hükümeti kurma noktasında da önemli bir siyasi aktör haline gelmiştir" diye konuştu.

Koç, seçmenin sandıkta bazı mesajlar verdiğini belirterek, buna ilişkin dün "Biz bu mesajı CHP olarak okuyoruz dedim. Diğer muhalefet partileri de armudun sapı, üzümün çöpü demeden, milletin verdiği bu mesajı akıllı bir şekilde okuyup değerlendirmeleri gerekiyor" şeklinde açıklama yaptığını hatırlattı.

"Türkiye, demokrasiyi işletecek. Türkiye, şu ana kadar hesabı verilmeyen konuların hesabını soracak" diyen Koç, "(Muhalefet partileri) Umarım bir iktidar oluşturma gücüne kavuşurlar, hata yapılmaz. Bir siyasi parti gerekirse dışarıdan da destek verebilir. MHP rahatlatılabilir ve bu yönde bir açılım olursa Türkiye rahatlar" ifadelerini kullandı.

Haluk Koç, "CHP, Türkiye'de çözümsüzlüğün adresi olmayacak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement