CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: "Chp Olarak Darbeleri Desteklemiyoruz" - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: "Chp Olarak Darbeleri Desteklemiyoruz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: "Chp Olarak Darbeleri Desteklemiyoruz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "CHP olarak darbeleri desteklemiyoruz" dedi.

05.11.2012 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "CHP olarak darbeleri desteklemiyoruz" dedi.

Koç, partisinin Kocamustafapaşa il binasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ancak bunun üstesinden gelineceğine inandıklarını söyledi.

Şu anda "iktidar eksenli olmayanın nefes alma şansının bulunmadığını" iddia eden Koç, "Radikal olamazsın. Olursan biber gazı var, cop var. Daha olmazsa Silivri var. Bunun adı demokrasi. Yargı, Başbakan'ın 'gereken talimatı verdim' dediği bir kurum haline geldi" diye konuştu.

"CHP olarak darbeleri desteklemiyoruz" diyen Koç, şöyle devam etti:

"Asla darbe isteyenlerden yana değiliz. Bizi parti olarak hamur gibi yoğurup, istedikleri gibi bir parti yapmak istediler. Buna asla izin vermeyiz. 12 Eylül 1980'de birilerinin yolu açılırken, üniversiteler kapatıldı. Düşünenler, aydınlar hapse atılırken sizler neredeydiniz- Sen darbenin ürünüsün. Seni o darbe yarattı. Sen ne kadar uğraşsan da seninle mücadele edebilecek tek güç var, o da CHP'dir."

Koç, daha sonra Tatkavaklı Belde Belediyesini ziyaret etti. Koç, burada yaptığı konuşmada da Türkiye'nin tarım ve hayvancılık politikasının yanlış olduğunu savundu.

Türkiye'de artık samanın bile dışarıdan alındığını belirten Koç, "Böyle oluyorsa durup düşünmek lazım, bir şeylerin yanlış gittiğinin anlaşılması lazım. Toprak artık doyurmuyor. Köylerde genç kalmadı çünkü, tarımda kullanılan tohum, mazot, ilaç rakamları her gecen gün artıyor" ifadesini kullandı.

Muhabir: Çetin Güler/ Halil İbrahim Başer

Yayıncı: İbrahim Uyar - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: 'Chp Olarak Darbeleri Desteklemiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement