CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Asker Ocağının Şanını Ölçebilecek Terazi Yok" - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Asker Ocağının Şanını Ölçebilecek Terazi Yok"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Asker Ocağının Şanını Ölçebilecek Terazi Yok"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, asker ocağının şanını ölçebilecek terazinin olmadığını söyledi.

24.01.2015 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, asker ocağının şanını ölçebilecek terazinin olmadığını söyledi.

Öztrak, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki asker eğlencesine katıldı. Muradiye Mahallesi'nden askere gidecek 95/1 tertip asker gecesine gelen Faik Öztrak, askerleri tek tek tebrik etti. Gençlerin çok şanlı ve şerefli bir yere gittiklerini dile getiren Öztrak, "Diliyorum ki nöbetlerinde tüm geceler gündüz olsun, hayırlısıyla askerliklerini tamamlasınlar. Başkanım sayesinde bugünden çok daha ileriye gitmiş Muratlı'ya geri gelsinler. Asker ocağının şanını, şerefini ölçebilecek herhangi bir terazi yok. Yine annelere babalara şunu söylemek istiyorum, gözünüz gibi büyüttüğünüz evlatlarınızı şimdi askere uğurluyorsunuz. Bu akşam ve onlar askerde oldukları sürece tüm dualarınız kabul olsun. Evlatlarınız sağ salim geri dönsünler ve onların inşallah hepsinin düğünlerini, derneklerini hep beraber görelim. Torunlarınızla mutlu yaşayın. Sağ olun, var olun. Askerde size başarılar diliyorum. Atatürk'e, ülkenize, bu ülkenin büyüklerine, şehitlere, gazilere layık bir askerlik yapıp, gözümüzü ağartıp geri dönmenizi bekliyorum" dedi.

Güzel ve anlamlı bir gece yaşadıklarını belirten Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise, "Kardeşlerimiz, ülkemiz adına bizim topraklarımızı korumaya, kollamaya gidiyorlar. Ailelerine şimdiden Allah kavuştursun diyorum. Allah nice günlerini göstersin inşallah. Hep beraber düğünlerini, torunlarını gösterin inşallah. Bu gecenin ayrıca anlamı var. Değerli Muratlı Belediyesi düğün salonlarının işletmecisi olan Ethem Ergül ile birlikte sayın Genel Başkan Yardımcımızı arayarak gençlerimizle birlikte olmasını istedik. O da bizi kırmadı, aramızda. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Asker arkadaşlarımıza hayırlı teskereler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Askerlerin doyasıya eğlendiği geceye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, MHP İlçe Başkanı İmdat Altuntaş, Belediye Meclis üyeleri ve asker yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: 'Asker Ocağının Şanını Ölçebilecek Terazi Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement