CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması

"Yandaş medyanın iftiralarının aksine, Gazete Kadıköy'de, Peygamber'e hakaret içeren herhangi bir karikatür yayınlanmamıştır.

26.01.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Gazete Kadıköy'de Hz. Muhammed'e hakaret içeren herhangi bir karikatür yayınlanmadığını belirterek, "Yandaş medya, tam anlamıyla Gazete Kadıköy üzerinden Kadıköy Belediyesini teröre hedef göstermektedir" görüşünü savundu.

Tanrıkulu, yaptığı yazılı açıklamada, Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan saldırının ardından, Kadıköy Belediyesince çıkarılan "Gazete Kadıköy"ün tepki olarak "Yaşasın mizah, yaşasın karikatür" başlığı attığını hatırlattı. Tanrıkulu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu başlık nedeniyle gazete, önce havuz medyası, sonra da AK Parti'nin sosyal medyadaki tetikçileri tarafından hedefe konuldu. Yandaş medyanın iftiralarının aksine Gazete Kadıköy'de, Peygamber'e hakaret içeren herhangi bir karikatür yayınlanmamıştır. Yandaş medya, tam anlamıyla Gazete Kadıköy üzerinden Kadıköy Belediyesini teröre hedef göstermektedir."

Tanrıkulu, Kadıköy Belediyesinin herhangi bir çalışanına zarar gelirse bunun sorumlusunun, gazeteyi hedef tahtasına koyanlar olacağını iddia etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement