CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Sivil toplum kuruluşları ve herkesimden yetkililerin görüşünü alarak çoğulcu ve katılımcı demokratik bir seçim bildirgesi hazırladık" dedi.

15.05.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Sivil toplum kuruluşları ve herkesimden yetkililerin görüşünü alarak çoğulcu ve katılımcı demokratik bir seçim bildirgesi hazırladık" dedi.

Tanrıkulu, partisinin Pazarcık seçim koordinasyon merkezini ziyaretinde, 8 Haziran'da CHP'nin iktidar olabilmesi için vatandaşların destek vermesi gerektiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katıldığı bir toplantıda hukukun su ve ekmek kadar topluma gerekli olduğunu söylediğini hatırlatan Tanrıkulu, "13 yıldır iktidardalar ve su kadar ekmek kadar hukuka da ihtiyaç olduğunu kendisi ifade ediyor. Bunu biz söylesek 'hayır öyle değil' derler. Türkiye'yi, kendi iktidarlarını çok iyi özetleyen bir durum. AK Parti'nin artık gitmesi ve CHP'nin iktidara gelmesi lazım" dedi.

İktidar olacak şekilde parti programı yaptıklarını ifade eden Tanrıkulu, "Bütün sivil toplum kuruluşları ve herkesimden yetkililerin görüşünü alarak çoğulcu ve katılımcı demokratik bir seçim bildirgesi hazırladık" diye konuştu.

Tanrıkulu, barış ve çözümün de güvencesinin CHP olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement