Tekin: Gayri Yasal Olarak Gül'ü Emekli Etmek İstiyorlar - Son Dakika
Güncel

Tekin: Gayri Yasal Olarak Gül'ü Emekli Etmek İstiyorlar

Tekin: Gayri Yasal Olarak Gül\'ü Emekli Etmek İstiyorlar

CHP'li Gürsel Tekin, "Sayın Gül'ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak Gül'ü emekli etmek istiyorlar." dedi.

19.04.2014 10:50  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Siyaset planının olmadığı" açıklamalarına ilişkin, "Görünüyor ki, Sayın Gül'ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak Sayın Gül'ü emekli etmek istiyorlar" dedi.

Tekin, CHP Grup Genel Kurul toplantısı öncesinde Genel Merkeze gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ

CHP'deki toplantılara ilişkin bir soru üzerine Gürsel, yerel seçimlerden sonra durum değerlendirmesi yapmak, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ele almak için dün PM'nin toplandığını, bugün milletvekilleriyle toplantı yapılacağını, ilerleyen günlerde de örgütlerin çeşitli kademeleriyle bir araya gelineceğini söyledi. 

KURULTAY SORUSU

"Dün yapılan PM toplantısında küçük bir kurultay talebi getirildiği söyleniyor. Böyle bir şey gündeminizde var mı" sorusuna Tekin, "Talepler gelebilir ama somutlaşmış bir şey yok" yanıtını verdi.

"GÜL'Ü EMEKLİ ETMEK İSTİYORLAR"

Tekin, Cumhurbaşkanı Gül'ün "siyaset planının olmadığı" açıklamaları hatırlatılarak, "Gül'ün açıklamaları 'bir daha siyasette yokum' mu, yoksa 'Cumhurbaşkanı olarak devam edeceğim' mi?" sorusu üzerine "Bir daha siyasette yokum demiyor. Kendisi çok açık, net bir şekilde ifade etmişti. 'Ben, Sayın Başbakan ile konuştuktan sonra kararımı vereceğim' demişti. Görünüyor ki o cenahta Sayın Gül'ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak Sayın Gül'ü emekli etmek istiyorlar" diye konuştu. 

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekin: Gayri Yasal Olarak Gül'ü Emekli Etmek İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GERÇEK....: ALLAH AŞKINA YALVARIYORUM SİZE CHP LİLER BAKIN ALLAH AŞKINA DİYORUM ADAMLARINIZI SEÇERKEN SEÇİCİ OLUN.NERDEN BULUYORSUNUZ BÖYLELERİNİ.BİRTANE DOĞRU ADAMINIZ YOK YAAA.YAV SANANE ÇOMAKÇI.... 20 3 Yanıtla
  • VATANDAŞ: SEN ADAY OL ÖYLEYSE KENDİNE GÜVENİYORSAN. SANANE CUMHUR BAŞKANINDAN 13 1 Yanıtla
  • bünyamin kücük: pf kafan basmıyo paşam ya abdulllah gülü yıprattılar baskılarla adam kukla yaptılar tayip ne diyo cumhur başkanı olursam tam yetki diyo_? gülde ne yetki var meclis hepsini aldı chp de sen gibi bunu anlamayacak derecede beyinler olursa adam padişahım cok yaşada dedirtir 1 1 Yanıtla

Advertisement