CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması

"Televizyon programlarında Atatürk'e hakaret etmeyi ve sövmeyi vazife aşkıyla yapan kendini bilmez kravatlı IŞİD zihniyeti RTÜK'te vücut bulmaktadır"

26.11.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Televizyon programlarında Atatürk'e hakaret etmeyi ve sövmeyi vazife aşkıyla yapan kendini bilmez kravatlı IŞİD zihniyeti RTÜK'te vücut bulmaktadır" iddiasında bulundu.

Tezcan, yazılı açıklamasında, bir televizyon kanalında yayınlanan programda yine Atatürk'e iftira atıldığını ileri sürüldü.

Programdaki "Rüşvetçi Atatürk" sözlerine RTÜK tarafından ceza verilmediğini ifade eden Tezcan "Televizyon programlarında Atatürk'e hakaret etmeyi ve sövmeyi vazife aşkıyla yapan kendini bilmez kravatlı IŞİD zihniyeti RTÜK'te vücut bulmaktadır" değerlendirmesini yaptı.

Tezcan, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyetle, Atatürk'le boy ölçüşemeyenler ancak alçakça iftira yoluna başvurmaktadır. RTÜK'ün AKP'li temsilcileri de aynı bozuk kafayı taşımaktadır. Tape tape dökülen rüşvetin, hırsızlığın kısaca ahlaksızlığın saltanatını ortadadır. Bu pislikleri örtmenin yolu Cumhuriyet değerlerine saldırmak değildir. Rüşveti meşru sayan AKP zihniyeti için rüşvetçi sözü hakaret sayılmayabilir. Ama bu söz Atatürk ve Atatürkçüler için hakaretlerin en büyüğüdür. Atatürk'ü, Cumhuriyet devrimini kravatlı IŞİD'cilere teslim etmeyeceğiz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement