CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiçbir yapıyla ilişkisi yoktur"

18.01.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiçbir yapıyla ilişkisinin olmadığını bildirdi.

Tezcan, yazılı açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Aydın İl Kongresi'nde "CHP paralel yapıyla işbirliği yapıyor" açıklamasında bulunduğunu hatırlattı.

"Günden güne hem halkımız nezdinde hem de dış politikada sıfırı tüketen Davutoğlu, bir ilişki arıyorsa, önce iktidarları döneminde ihraç ve ithal ettikleri ilişkilere baksın" ifadesini kullanan Tezcan, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiçbir yapıyla ilişkisi yoktur. Türk Silahlı Kuvvetlerine, Türkiye'nin aydınlarına, siyasetçilerine, yazarlarına, yurtseverlerine kumpas kuran ve bunun için her türlü yapıyla işbirliği yapmaktan çekinmeyen siz değil misiniz? Pensilvanya'da görüşme kuyruğunda bekleyip bilet alamayınca hayal kırıklığına uğrayan siz değil misiniz? 'Gök ne verdi de yer kabul etmedi' diyen siz değil misiniz? Yüz binlerce gencimizin ÖSS'de ve KPSS'de hakkını yiyen sınav hırsızlarına kapıları açıp, onları baş köşelere yerleştiren, onlarla beraber sınav hırsızlığı yapan, yaptıran siz değil misiniz? Emniyette, yargıda, içişlerinde, ordudaki operasyonları bugün düşman ilan ettiğiniz şeriklerinizle beraber yapmadınız mı? Paralel çete, tarihin gelmiş geçmiş en büyük hırsızlığını örtmek telaşına düştüğünüz zaman mı aklınıza geldi?" - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement