CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'dan Başkan Arslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'dan Başkan Arslan'a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya\'dan Başkan Arslan\'a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

14.07.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet Başkan Hasan Arslan'ı makamında ziyaret edip, başarı dileklerini iletti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette sosyal demokrat belediyelerin halkın gündemini belirleme ve bu gündeme uygun çalışmalar yapmadaki rolü üzerinde duruldu. Gündemde yer alan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Arslan göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ve hayata geçireceği projelere ilişkin de Genel Başkan Yardımcısı Akkaya'yı bilgilendirdi.

"BELEDİYELERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"

Yerel yönetimlerde siyaset yapmanın zorluklarına değinen Akkaya, yeni dönemde görev alan belediye başkanlarına düşen görevlerin önemini vurguladı. Akkaya, "Artık yeni bir dönem ve bu dönem halka en yakın, en iyi yönetim anlayışını yaşatabilme dönemidir. Sosyal politikalar geliştirilmesinin önemi çok büyük. Başta işsizlik olmak üzere birçok soruna ilişkin halkın beklentisi yüksek. Bu anlamda belediyelere ve belediye başkanlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor" dedi.

"İSTİHDAM SORUNU ÖNCELİĞİMİZ"

Ziyaretleri nedeniyle Yakup Akkaya ve Selim Utku Gümrükçü'ye teşekkür eden Başkan Arslan, göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. Çiğli'de farklı bir sistem oturttuklarını belirten Arslan, "Çiğli'de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözme konusunda tek başımıza yeterli olamayız. İşsizlik sorunu büyük bir sorun ve iş birliği sağlanarak halledilmeli. Fabrikalarla ortak çalışmalar yürüttük ve son günlerdeki yerleştirmelerle 245 kişiye istihdam sağladık. Artık fabrikalar ve işletmeler bizi arıyor. Bu ve bunun gibi birçok konuda halkımızın yanındayız. Onlar için çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'dan Başkan Arslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement