Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Aşevi Açılışına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Aşevi Açılışına Katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesinin kurduğu aşevinin açılışını gerçekleştirecek.

18.02.2015 10:58  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan aşevinin açılışını gerçekleştirecek.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi sosyal belediyecilik yolunda yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek dost eli aşevi açıyor. Giysi ve kitap kumbaraları daha sonra da Dost Eli mağazasının açılmasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi'ni açarak ihtiyaç sahiplerine destek olmayı amaçlıyor.

Hizmete girecek olan aşevinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlara yemek yardımı yapılması amaçlanıyor. Süleymanpaşa Belediyesi proje ile daha önceden belirlenmiş ortalama 100 aileye günde 400 kişilik taze ve sıcak yemek ulaştırmayı hedefliyor. Ayrıca 180 metrekarelik alanda kurulacak olan Dost Eli Aşevi 40 kişiye aynı anda yemek yeme imkanı da tanıyor.

20 Şubat Cuma günü saat 13: 00'da Orta Cami Mahallesi Soysal Sokak'ta bulunan Dost Eli Mağazası'nın yanında hizmete girecek olan Dost Eli Aşevi'nin açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılması planlanıyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte Dost Eli Aşevinin açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu'nun açılış sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmesi, ziyaret sonrası Sanayi ve Ticaret Odası'nda Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) toplantısına katılarak son olarak İsmet İnönü Spor Salonu'nda halka hitap etmesi bekleniyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Aşevi Açılışına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement