CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Ordu Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

10.02.2016 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Öznur Ayyıldız, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun, siyasetin geleceği açısından son derece talihsiz açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yüzde 52'lik oy oranıyla milyonların desteğiyle cumhurbaşkanı seçildiğini belirten Ayyıldız, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyetinin ilk seçilmiş cumhurbaşkanına yapılan hakaret ile sadece ona oy verenler rencide edilmemiştir. Onun şahsında yüce devletimiz, aziz milletimiz ve bin yıllık kadim devlet geleneğimiz ağır hakaretlere maruz kalmıştır. Türkiye Cumhuriyetini ve vatandaşlarını, yani cumhuru en üst noktada temsil eden yüce değerimize saldırı asla kabul edilemez. Bu üslubuyla sayın Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş değerleri olan altı okun maddelerini de ayaklar altına almıştır."

Ayyıldız, Kılıçdaroğlu'nu saygılı olmaya davet ettiklerini söyleyerek, "Kılıçdaroğlu'nu, bir dünya lideri olan kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yaptığı hakaretlere son vermeye ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm kutsal değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öznur Ayyıldız, Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement