CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Zonguldak'ta, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

16.02.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Zonguldak Adliyesine gelen il yönetim kurulu üyeleri, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçelerini müracaat savcısına verdi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyaseti ahlak kuralları içerisinde yapmak gerektiğini söyledi.

Hakaret içerici cümleler kullanılmaması gerektiğini ifade eden Karaduman, şöyle konuştu:

"Bizler siyaseti millet adına yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız halkın seçtiği, Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanıdır. Her konuşmamızda Türkiye'nin yükselişine, kalkınmasına ve siyasi ahlaka uyarak konuşma yapmamız gerekiyor. Bu anlamda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı hakaret içerici cümleleri kınıyoruz. Bu cümleleri bir daha sarf etmemesini temenni ediyoruz. Bundan sonraki süreçte yapılacak her türlü hakaret içerici cümlede tepkimizi bu şekilde göstermeye devam edeceğiz. Milletin iradesiyle gelmiş bir cumhurbaşkanının hakaret görmesi, bizim için milletin hakaret görmesi anlamına gelir. Tepkimizi millet olarak hep birlikte göstermemiz gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement