CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mersin'de - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mersin'de

Kılıçdaroğlu Mezitli'de iftar programına katıldı, Yenişehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

26.07.2014 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mezitli ilçesinde iftar programına katıldı.

Kılıçdaroğlu, iftarda yaptığı konuşmada, dünya lideri olan kişinin saygınlığı bulunması gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Lider dediğin adam telefonunu açtığı zaman dünyanın diğer liderleriyle de konuşur. Sen telefonunu açıyorsun öbürü diyor ki 'Ben senin telefonuna çıkmıyorum.' Sonra gidiyorsun Abdullah Gül'e yalvarıyorsun; 'Ben telefon ediyorum çıkmıyor bari sen telefon et.' Şimdi bu adam diyor ki 'Ben Türkiye Cumhuriyeti'ne cumhurbaşkanı olurum. Hiçbir liderin kabul etmediği kişi Türkiye Cumhuriyeti'ne cumhurbaşkanı olamaz. Nokta."

Daha sonra Yenişehir ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, belediye binası önünde yaptığı konuşmada da, cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak kişinin ahlaki değerlerinin yüksek olması, yolsuzluğa bulaşmaması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek isteyen Kılıçdaroğlu, İhsanoğlu'na destek için başta kadınların çalışması gerektiğini kaydetti.

Bir diktatörün yönetiminde gelecekte milletin tatil bile yapamayacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Onun için geleceğimize sahip çıkmak zorundayız" dedi.

Konuşmasının ardından Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'i makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'la da görüştü. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement