CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na Yönelik İddiaları - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na Yönelik İddiaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yönelik iddialarına ilişkin, "Özellikle mahkeme uygun görürse ihtiyaç duyarsa mahallinde de keşif yapılmak üzere bunların gerçek olmadığını, iftira olduğunun tespit edilmesini ve 100 bin liralık manevi tazminat ile ayrıca da davalı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kınanmasını talep ediyorum" dedi.

02.06.2015 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yönelik iddialarına ilişkin, "Özellikle mahkeme uygun görürse ihtiyaç duyarsa mahallinde de keşif yapılmak üzere bunların gerçek olmadığını, iftira olduğunun tespit edilmesini ve 100 bin liralık manevi tazminat ile ayrıca da davalı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kınanmasını talep ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı ve AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Özkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki klozetlerin altın olduğu beyanları nedeniyle manevi tazminat davası açtıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Özellikle mahkeme uygun görürse ihtiyaç duyarsa mahallinde de keşif yapılmak üzere bunların gerçek olmadığını, iftira olduğunun tespit edilmesini ve 100 bin liralık manevi tazminat ile ayrıca da davalı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kınanmasını talep ediyorum. Dava dilekçesi Ankara Sulh Ceza Mahkemesi'ne verilmiş. Bundan sonraki süreçte dilekçenin teati safhası ve akabinde ise duruşmada gerekli görülürse mahallinde keşif incelemesi yapılacak. Bir kısım ülkelerde kralların altın varaklı saraylarda oturduğu, bir kısım yerlerin altınla kaplandığını özellikle kamuoyu da bilmektedir. Güya Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımızın da böyle bir sarayda, lüks ve şatafat içerisinde yaşayan bir lidermiş gibi kamuoyunda imaj oluşturmaya çalışmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımıza kin ve husumet duyulmasına gayret sarf edilmektedir. Seçim günüyle bunu da birleştirilerek AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve uzun süre AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık yapması münasebetiyle AK Parti'nin oylarının düşmesi için bu iftiralar da bulunmaktadır. Mahkeme gerekli cevabı verecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na Yönelik İddiaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement