CHP Gölpazarı Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

CHP Gölpazarı Olağan İlçe Kongresi

CHP Gölpazarı Olağan İlçe Kongresi'nde, Erkan Erdem başkanlığa seçildi.

02.12.2015 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gölpazarı Olağan İlçe Kongresi'nde, Erkan Erdem başkanlığa seçildi.

Belediye Düğün Salonu'nda, CHP Bilecik İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan, Gölpazarı Esnaf Sanatkarlar ve Odası Başkanı Fevzi Şen ile ilçe başkanları ve delegelerin katıldığı ve mevcut başkan Abdullah Hünker'in aday olmadığı kongrede, 62 delegenin oyunu alan Erkan Erdem başkanlığa seçildi.

Erdem, yaptığı konuşmada, 2003 yılından itibaren üyesi olduğu CHP'de aktif olarak siyaset yaptığını ve amaçlarının partiyi bir basamak daha yukarı taşımak istediklerini belirterek, partiye olan bağın menfaat bağı olmadığını, gönül bağı olduğunu söyledi.

Kazıcı da siyasetin yaşantısına her alanında etkili olan ve mutlaka doğru kişiler eliyle yapılmasını gerektirdiğini, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin siyasi etik kurallarından ayrılmadan, toplumun bütün kesimlerine hoş görü ile yaklaşacağından emin olduğunu belirtti.

Erdem başkanlığındaki yönetim, Ertuğrul Alan, İsmet Çınar, Cemal Düzcü, Hüseyin Eser, Hüseyin Kibar, Ali Özer, Mehmet Öztürk, Fatih Saraç, Suat Sezer ve Cafer Tayyar Uysal'dan oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Gölpazarı Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement