CHP Grubunda Çocuk Hakları Toplantısı - Son Dakika
Politika

CHP Grubunda Çocuk Hakları Toplantısı

CHP'li kadın milletvekilleri çocuk hakları alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

15.07.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li kadın milletvekilleri çocuk hakları alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın girişimiyle TBMM'de gerçekleştirilen toplantıya, Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İstanbul Milletvekilleri Didem Engin ve Selina Doğan, Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca katıldı.

Milletvekilleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri toplantıda çocuk hakları konusunda Meclis çatısı altında neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Meclis Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey de katıldı.

Pavey, Meclis Başkanvekili olması dolayısıyla tarafsız bir çalışma konuma geçtiğini, ancak toplantıda gündeme gelecek konuları ilgiyle izleyeceğini belirtti. Ulusal ve uluslararası platformlarda çocuk hakları konusunda toplantı ve çalışmalara katıldığını ifade eden Pavey, Meclis Genel Kurulu'nda da çocuk ve kadın hakları konularının üzerinde hassasiyetle duracağının sözünü verdi.

Toplantıda milletvekilleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri söz alarak çocuk hakları, bu alanda yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini aktardılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Grubunda Çocuk Hakları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement