CHP Grup Başkan Vekili İnce Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

CHP Grup Başkan Vekili İnce Gaziantep'te

CHP Grup Başkan Vekili İnce Gaziantep\'te

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ile birlikte partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Gaziantep'e geldi.

26.12.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ile birlikte partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Gaziantep'e geldi.

Özel bir restoranda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Aday tanıtım toplantısında partililere seslenen CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'ye bir partili tarafından ayakkabı kutusu hediye edildi.

Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve CHP Ankara milletvekili Emine Ülker Tarhan son dönemde yaşanan yolsuzluk olayları ile ilgili hükümete karşı eleştirilerde bulunarak, partililere yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici'yi destekleme çağrısında bulundu. Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, şunları söyledi:

"11 yıldır Gaziantepli Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını bu belediyelerin burcuna dikmek için sabırsızlıkla bekliyor. Bugün gelmiştir. Bu yola çıkarken bu görev bana verildiğinde acaba zor bir yol mu diye düşünüyordum. Ama bugün tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu heyecanınızı bu coşkunuzu gördüğümde bu işin hiç zor olmadığını gördüm. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayraklarını tüm belediyelerin burçlarına dikeceğiz."

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ise Akif Ekiciye başarılar dileyerek, "Akif beye bu kutlu mücadelesinde başarılar diliyorum her zaman yanındayız. İlk raunt otuz martta bütün ayranlar benden olsun" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ise konuşmasına şiir okuyarak başladı. İnce, şunları kaydetti:

"Hep birlikte 30 Mart akşamı Antep'in kalesine bunların fermanını asalım. Bir şeyin adını ak yapmak onu aklamaz. Bazılarının adı ak, bizimse alnımız ak. Bir partinin adının önüne ak koyduğun zaman o hemen temiz olmaz. Öyle olsaydı akbaba leş yemezdi." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Grup Başkan Vekili İnce Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement