CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök'ten Rusya Kriziyle İlgili Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök'ten Rusya Kriziyle İlgili Açıklama Açıklaması

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök\'ten Rusya Kriziyle İlgili Açıklama Açıklaması

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan sorunun devasa boyutlara geleceğinin görüldüğünü söyledi.

26.11.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan sorunun devasa boyutlara geleceğinin görüldüğünü söyledi.

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'i makamında ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, CHP TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve İzmir Milletvekili Özcan Purçu da hazır bulundu. Toplantıda, ekonomi ve dış politikada kriz yaşandığını öne süren Gök, "Dış politika ve Suriye politikasında yaşanan kötü yönetimin yol açtığı bugünkü tabloda cumhuriyet tarihinin en kritik dış soruların içinden geçiyoruz. Komşusu kalmayan Türkiye'nin tek komşusu Rusya ile yaşadığı sorunun devasa boyuta geleceği görülüyor. Bu iktidarın bu sorunu çözme şansının olmadığı günlerden geçiyoruz. Türkiye'yi ateş çemberine atıyorlar. CHP parlamentoda tüm yurttaşlarımızın sesi, kulağı olarak tarihi görevler yapacaktır. Cumhuriyet tarihinin en ağır bunalımdan geçtiği bu dönemde herkes mutsuz. Esnaf kepenk ötesinde dükkan kapatıyor. Böyle bir ortamda işsizler artıyor. Bir yandan da atanamayan öğretmenler sorunu ortada duruyor. Çiftçisi, dar gelirlisi ile tüm yurttaşları ekonomik bunalım sarsıyor. Bu böyle devam edemez. Böyle devam etmesine izin vermeyeceğiz. CHP özgürlükçü bir anlayışla tek parti ve başkan olma iddialarının ötesinde tüm yurttaşların özgürlük anlayışını genişleten bir bakışla Türkiye'de herkesin güler yüzü olmaya devam edecektir. CHP, AK Parti iktidarının Türkiye'de oluşturduğu nefret tohumundan kurtarmak için ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

Gök, kurultay öncesi parti içinde yaşanan genel başkanlık yarışının da ayrışma değil zenginlik olduğunu söyledi. Gök, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Parti içi yarışların olmasına, seçimlere alışkınız ve bizim doğamızda var. Biz de yarışmacı demokratik bir anlayış mevcut. Ayrışma değil zenginliktir, olması gerekendir ve demokrasinin ta kendisidir. Adayların çokluğu demokrasinin ve olgunluğun göstergesi olarak değerlendirilmelidir. Ben Grup Başkan Vekili sıfatımla Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök'ten Rusya Kriziyle İlgili Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement