CHP Grup Başkanlığı Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Grup Başkanlığı Açıklaması

CHP Grup Başkanlığı, "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın bir soru önergesini çarpıtarak, ahlak dersi vermeye kalkıştığı" açıklamasını yaptı.

28.08.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanlığı, "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın bir soru önergesini çarpıtarak, ahlak dersi vermeye kalkıştığı" açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Tanal'ın soru önergesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızının adının geçmediği belirtildi.

Bunun, TBMM Başkanlığı'ndan da rahatlıkla öğrenilebileceğinin vurgulandığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Tanal'ın  soru önergesini çarpıtarak, ahlak dersi vermeye kalkıştığı iddia edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu gerçeği bilmelerine karşın çarpıtmaları ve siyasi fayda elde etmeye çalışmaları, talimatla gündemde tutmaları ikiyüzlülüktür, oportünizmdir ve hatta ahlaksızlığın ta kendisidir. Bugüne kadar kişisel hayatlar üzerinden infaz yapılmasına karşı çıkan ve özellikle evlatların siyasete malzeme yapılmasının en büyük ahlaksızlık olduğunu vurgulayan CHP'nin, siyasi ahlak yoksunlarından, özellikle de AKP'den alacak ahlak dersi yoktur. Siyasi rakiplerine karşı havuz beslemeleriyle taarruz edenlerin, bir danışman hatasına sarılmaları ve ahlaktan söz etmeleri ibretle izlenmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Grup Başkanlığı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement