CHP Hanönü İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Hanönü İlçe Kongresi Yapıldı

CHP Hanönü İlçe Kongresi Yapıldı

İlçe kongrelerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Hanönü ilçe olağan kongresi düzenlendi.

26.11.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe kongrelerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Hanönü ilçe olağan kongresi düzenlendi. Hanönü CHP delegeleri Seçimlere tek listeyle giren Mevcut Başkan Recep Hasgül'ü yeniden seçti.

Hanönü Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongrede önce Hasan Gülmez de aday oldu fakat sonra adaylıktan çekildi. Mevcut başkan Recep Hasgül tek listeyle girdiği seçimlerde tekrar seçilerek başkanlığını sürdürdü.

Hasgül, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Kastamonu ve ilçelerinde en yüksek yüzdeyle oy alan Hanönü ilçesidir. Yüzde 34 oy aldık. Birlik beraberliğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Kongremize uzaktaki yakından katılan tüm misafirlerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kongreye, CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, ilçe sekreteri Turan Karaçam, Küre eski Belediye Başkanı Ahmet Karaçam, Taşköprü İlçe Başkanı Ahmet Kesim,yöneticiler,delegeler ve partililer katıldı.

Yönetim Kurulunda şu üyeler bulunuyor.

"Başkan Recep Hasgül. Üyeler Hasan Çoban, Hüseyin Yücel,Yeter Özcan Hilmi Akkaya, Engin Akdoğan, Osman Özalp, Şükrü Çolak, Yaşar Korkmaz, Mustafa Yılmaz ve Hasan Türitoğlu." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Hanönü İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement