CHP Heyetinden Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Heyetinden Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Ziyaret

CHP Heyetinden Şoförler ve Otomobilciler Odası\'na Ziyaret

Aralarında, CHP Eskişehir il yöneticileri, milletvekilli adayları ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un bulunduğu heyet, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

22.04.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında, CHP Eskişehir il yöneticileri, milletvekilli adayları ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un bulunduğu heyet, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarete CHP Eskişehir İl Başkanı Ersen Yeniceli, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Milletvekili adayları, Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Erman Gölet, Metin Tomsuk ve Erdal Çakıcıer katıldı.

CHP adaylarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlattı. En "Ülkemizde kamyon işletmeciliği öyle bir hale getirildi ki, kamyoncu bu gün petrol istasyonuna girip deposunu dolduramıyor. Bu durumdan kaynaklı maalesef yağ yakıyor. Cüzdanda para yerine belge taşıyor. En azından 5 tane belge taşıması gerekiyor; K belgesi, SRC belgesi Psikoteknik belgesi gibi" diye konuştu.

CHP'nin seçim bildirgesine de değinen Suat Er, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bildirgesi tabii ki güzel. Ama önemli olan o bildirgede yer alan ifadelerin gerçekleşmesidir. Eğer bildirge gerçekleşirse gerçekten güzel olur" ifadelerini kullandı.

SEÇİM BİLDİRGEMİZ İKTİDARIMIZIN POLİTİKASIDIR

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er'in söyledikleri üzerine bir konuşma yapan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir birinci sıra milletvekilli adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, "Bildirgemizi yayınladıktan sonra tüm gazetelerde kaynağın nerede bulunacağı yazılmış. Aslında kaynak çok net. Çünkü bunlar bir seçim vaadi değildir. Örneğin 'banka borçlarında faiz borçlarının yüzde 80'ini sileceğiz ve kalan kısmı yeniden yapılandıracağız' dedi genel başkanımız. Bu bankalarla görüşülen, mutabakata varılan bir sonuçtur. Seçim bildirgemiz vaat değil de CHP iktidarının politikası olacaktır. Bu bildirge biz iktidar olduğumuzda neler yapacağımızın göstergesidir" dedi.

TOPLUMUN HER KESİMİ İÇİN ÇÖZÜMLERİMİZ VAR

Seçim bildirgesinin konunun uzmanlarınca Türkiye gerçeklerinden yola çıkılarak hazırlandığını kaydeden Usluer, "Söylediklerimizin hep gerçektir. Pazar günü genel başkanım seçim bildirgemizi sadece ekonomi üzerinden açıkladı, ama bildirgemiz ekonomi ile sınırlı değildir. Yaşlılar için, öğrenciler için, öğretmenler için, emekliler için daha doğrusu toplumun her kesimi için çözümlerimiz var" dedi.

CHP Eskişehir birinci sıra milletvekilli adayı ve Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer'e teşekkür eden Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, "Esnaf halkı ufak şeylerden mutlu olur. Sizlerden ricamız bizleri unutmayınız. Ankara'ya gidip bizleri burada unutmayınız" dedi.

CHP Eskişehir dördüncü sıra milletvekilli adayı Erman Gölet ise, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların önemine değinerek, "Mevcut iktidar meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların ya kendi yandaşı olmasını istiyor ya da torba yasalarla falan baskı altına almaya çalışıyor. Bu tür kurumlar toplumun vicdanı açısından çok önemli bir yerdedir. Umarım bu tür kurumlar iktidarların arka bahçesi olmaz" dedi.

Milletvekilli adayları ile fikir alışverişinden sonra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile de bir süre şehir trafiği konusunda fikir alışverişinde bulunan Oda Başkan Suat Er, "Bizler taleplerimizi yerel yönetimlere en uygun dilde iletiyoruz. Taleplerimizi sadece sözlü olarak değil, o konu ile ilgili görseller de kullanıp uygun bir şekilde iletiyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Heyetinden Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement