CHP İl Başkanı Mustafa Ayan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, seçim çalışmalarına ilişkin olarak, "Devlet imkanlarına karşı mücadele edilen bir seçim ortamı yaşıyoruz" dedi.

27.05.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, seçim çalışmalarına ilişkin olarak, "Devlet imkanlarına karşı mücadele edilen bir seçim ortamı yaşıyoruz" dedi.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, parti binasında basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantı da konuşan Ayan, "Devlet imkanlarına karşı mücadele edilen bir seçim ortamı yaşıyoruz. AK Parti her türlü imkanı, devlet bütün imkanlarını önce AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve sonra da kendi partilileri gözü kapalı fütursuzca kullanıyor. Karşımızda demokrasi adına, devletin imkanlarını kullanan ama demokrasiyi katleden bir anlayış ile mücadele eden bir partiyiz. Yakınmıyoruz, üzülmüyoruz, geri adım atmıyoruz. İnancımız, direncimiz ve cebimizde ki 3 kuruş helal paramızla sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Halkımıza ve Kayserili hemşerilerimize doğruları anlatmaya kapı kapı dolaşarak devam edeceğiz" dedi.

Kayseri'de güzel bir seçim ortamı olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Ayan, "Kayseri'mizde güzel bir seçim ortamı var. Kavgasız ve gürültüsüz devam ediyor ancak ortalığı gerdirmeye çalışan bir Mehmet Özhaseki'miz var. Allah aşkına sus artık. Kayseri'yi fazla germe. Kavgasız ve gürültüsüz demokrasi bayramımızı yaşayalım. Cevap verdiğin sayın genel başkanımın, muhattabı değilsin. Senin haddin de değil. Onunla ilgili konuşacak kapasiteden de yok. Önce dava edilmiş meselelerden kendini bir kurtar. Şahsına itham eden zaten bir söylem yok. Sana kimse hırsız demiyor. Sana kimse 'yolsuzluk yaptın' demiyor. 'Belediyede yolsuzluk var' deniyor. Belediye başkanı iseniz, bunların üzerime gitmeniz sizin göreviniz olmalıydı. Şimdi sayın genel başkanım ile ilgili olur olmaz şeyler söylüyorsun" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanı Mustafa Ayan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement