CHP İl Başkanından AK Parti'nin Suç Duyurusuna Tepki - Son Dakika
Politika

CHP İl Başkanından AK Parti'nin Suç Duyurusuna Tepki

CHP İl Başkanından AK Parti\'nin Suç Duyurusuna Tepki

CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, AK Parti Kırşehir Teşkilatının CHP Genel Başkanı hakkında yaptığı suç duyurusuna tepki gösterdi.

02.02.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, AK Parti Kırşehir Teşkilatının CHP Genel Başkanı hakkında yaptığı suç duyurusuna tepki gösterdi.

Parti binasında teşkilatları ile açıklamada bulunan İl Başkanı Zengin, " Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroplu'nun kurultayda yapmış olduğu konuşma neticesinde bazı siyasal iktidar temsilcileri ve yöneticileri tarafından CHP'ye koro halinde bir saldırı olmaktadır." dedi.

İl Başkanı Zengin yaptığı açıklamada, "Siyasette eleştiriler olacak. Siyasette eleştiri olmuyorsa herkes kendisini güllük gülistanlık gösteriyorsa o ülkede çok ciddi bir sıkıntı var demektir. Süleyman Demirel 'Siyasette barışmayı bilmiyorsan küsmeyeceksin' der, siyasetin ana hedefi eleştiri hakkıdır. Eleştirilerden ders çıkartarak politikalar geliştirirsiniz. CHP Genel Başkanı TBMM'inde yapılan yemine sadık kalmama noktasında Cumhurbaşkanını eleştirmiştir. Yapılan eleştiride ne kadar haklı olduğunu kamuoyunun takdirine sunuyoruz. " diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından parti teşkilatı basına kapalı şekilde istişarede bulundu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP İl Başkanından AK Parti'nin Suç Duyurusuna Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Pakel: Senin ve senin gibilerin bu ulkede salham bisey yabtiklari yok sade ihtirazlari var 0 0 Yanıtla

Advertisement