CHP İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

CHP İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sakarya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi, ilçe ziyaret programları kapsamında Arifiye, Geyve ve Pamukova'daydı.

30.05.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi, ilçe ziyaret programları kapsamında Arifiye, Geyve ve Pamukova'daydı.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazmi Seviç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Azize Çeroğlu, İl Saymanı Gülhan Cehiz, İl Yönetimden Murat Çebi ve İbrahim Bircan, ilçe ziyaret programları dolayısıyla Arifiye, Geyve ve Pamukova ilçe başkanlıklarını ziyarette bulundu.

Ziyaret programına Arifiye İlçe Başkanlığı'nda yapılan kısa süreli toplantıyla başlayan İl Yönetimi, burada yapılan toplantının ardından Geyve'ye hareket ederek ilçe yöneticileriyle buluştu. Geyve İlçe Başkanı Erol Akyel, Geyve Eski İlçe Başkanı Atilla Zeytinoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabiha Işık ve İlçe Yönetimiyle yapılan toplantının ardından Pamukova'ya geçildi.

CHP'liler, Geyve İlçe Örgütüyle birlikte Pamukova İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Nail Türkmengil ve İlçe Yöneticileriyle buluşarak, hayatını kaybeden Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun baba evini ziyaret etti. Naci Kuru'nun ağabeyi Necati Kuru'ya başsağlığı dileyen partililer daha sonra Pamukova Çarşı Cami'nde kılınan cenaze namazına katıldılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Yönetimi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement