CHP İl Yönetiminden Bayram Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

CHP İl Yönetiminden Bayram Ziyaretleri

CHP İl Yönetiminden Bayram Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Semih Esen, eski il başkanlarını Tevfik Şahin ve Mustafa Sözen ile eski milletvekili Fahri Özçelik’i ziyaret etti.

26.09.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Semih Esen, eski il başkanlarını Tevfik Şahin ve Mustafa Sözen ile eski milletvekili Fahri Özçelik'i ziyaret etti.

CHP Antalya İl Başkanlığı bayramlaşma ziyaretleri sürüyor. İl Başkanı Semih Esen Başkanlığında, İl Yöneticileri İbrahim Koçak, Tevhide Öztürk, Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul ve Belediye eski Başkanı Selahattin Tonguç, eski il başkanlarını Tevfik Şahin, Mustafa Sözen ile eski milletvekili Fahri Özçelik'i ziyaret etti.

Bayramlaşmada ilk olarak eski İl Başkanı Mustafa Sözen ziyaret edildi. Sıcak sohbetin gerçekleştiği ziyarette eskiler yad edildi, gelecek için gelenekten dersler çıkartıldı. İkinci ziyaret 1973-1977 döneminde CHP Antalya Milletvekili olan Fahri Özçelik'e oldu. Köy Enstitüsü mezunu olan Özçelik, heyetteki eski Belediye Başkanı Selahattin Tonguç'u görünce duygulu anlar yaşandı. Özçelik CHP heyetine kendi yazdığı 'Yarım Kalmış Anılar' isimli kitabını hediye etti. Heyet daha sonra, eski İl Başkanı Tevfik Şahin'i ziyaret etti.

Öte yandan, CHP Antalya il örgütü 1 Kasım seçimleri çalışmalarına başladı. CHP eski Milletvekili Feridun Baloğlu'nun başkanlığında oluşturulan İl Seçim Komitesi'nin, seçim çalışmalarına başlanmasının hemen ardından "Seçim Danışma Kurulu" da oluşturuldu. Antalya'da CHP'nin önceki dönemlerde Milletvekili, Belediye Başkanı ve İl Başkanı olarak görev yapan 60 kişi, seçimler için bir araya geldi. Seçim süresince düzenli olarak hafta da bir kez toplanacak olan Kurul, seçimde yürütülecek kampanyada yol gösterecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Yönetiminden Bayram Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement