CHP İlçe Başkanı Aslan Yapılması Planlanan Cezaevini Sordu - Son Dakika
Yerel

CHP İlçe Başkanı Aslan Yapılması Planlanan Cezaevini Sordu

CHP İlçe Başkanı Aslan Yapılması Planlanan Cezaevini Sordu

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a Cezaevi Projesinin akıbetini sordu.

14.06.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a Cezaevi Projesinin akıbetini sordu.

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan yaptığı açıklamada Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın 5 Mart 2015 tarihinde yaptığı basın açıklamasında "Akçadağ'a 1 adet T Tipi Kapalı ve 1 adet Açık Cezaevi yapılması için proje çalışmaları başlatıldı.Temmuz ayında inşaata başlanacak. Şimdiden Akçadağ'ımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandığını hatırlattı.

Başkan Kazgan'ın 1 yıl önce Cezaevi için söz verdiğini hatırlatan CHP İlçe Başkanı Ali Aslan, "Sayın Başkan 'Kazma nerede, Cezaevi nerede? Biz CHP olarak hiç yalan söylemiyoruz. Halkımıza söz verip kandırmıyoruz. Kimlerin sözünü yerine getirmediği de ortadadır. Bizim derdimiz Akçadağ'ın kalkınması, gelişmesidir. Halkımızın hizmet almasıdır" diye konuştu.

Hiçbir ön yargıları olmadan sadece halka verilen sözlerin takipçisi olacaklarını ifade eden Aslan, "Şimdi halkımıza verilen sözlerin yerine gelmesini istiyoruz. Ama ortada hiçbir somut gelişme yok. Laf çok, icraat yok! "Hazırlanıyoruz, yapacağız" diyorlar "2015'de inşaata başlayacağız" diyorlar. Tamam bekliyoruz. Yapılınca da alkışlayacağız diyoruz ama ortada hiç bir şey yok" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İlçe Başkanı Aslan Yapılması Planlanan Cezaevini Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement