CHP İlçe Başkanı Oktay Yeniden Aday - Son Dakika
Yerel

CHP İlçe Başkanı Oktay Yeniden Aday

CHP İlçe Başkanı Oktay Yeniden Aday

Hafta sonu gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Marmaris İlçe Kongresi öncesi adaylığını açıklayan ikinci isim mevcut İlçe Başkanı Mehmet Oktay oldu.

20.11.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Kongresi öncesi adaylığını açıklayan ikinci isim mevcut İlçe Başkanı Mehmet Oktay oldu.

Gençlik ve Kadın Kolları ile ç.ok sayıda partilinin coşkulu karşılaması ile parti binasına giren Oktay' gençlik kollarının kendisi için hazırladığı klibi izlerken duygusal anlar yaşadı. Oktay, açıklamasında," Biz hiçbir zaman gücümüzü farklı noktalardan, mevkilerden değil makamlardan değil, tamamen tabandan, sokaktan ve vatandaştan alıyoruz" ifadesiyle kongrede en güçlü aday olduğu mesajını verdi.

CHP'de hafta sonu yapılacak İlçe kongresi hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Hafta içinde adaylığını açıklayan CHP Marmaris Belediye Meclis üyesi Acar Ünlü'nün ardından mevcut ilçe başkanı Mehmet Oktay'da dün düzenlediği basın toplantısı ile aday olduğunu açıkladı. İlçe binasındaki toplantıya çok sayıda partili katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Oktay, 13 aylık görev süresince başarılı çalışmalarından dolayı gençlik ve kadın kolları ile partililere teşekkür etti. Oktay, pazar günü gerçekleşecek kongrede delege seçimleri neticesinde 290 seçilmiş kongre delegesi, 14 mevcut ilçe yönetim kurulu üyeleri, bir Marmaris belediye Başkanı ve İlçe Başkanı olmak üzere toplamda 306 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu belirtti.

"GÜCÜMÜZÜ MEVKİ VE MAKAMDAN ALMIYORUZ"

Oktay,açıklamasında, örgütün tabanını oluşturan delegeler ve sokaktaki vatandaşlardan aldığı çok olumlu telkinler neticesinde aday olmaya karar verdiğini söyledi. Hiçbir zaman gücümüzü farklı noktalardan, mevkilerden, makamlardan değil, tamamen tabandan, sokaktan ve vatandaştan alıyoruz diyen Oktay, " Bundan dolayı eğer ki delegelerimiz tercihlerini bu yönde belirlerlerse Pazar gününden sonrada, geçmiştekinden çok daha iyi bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunu kentimiz için Marmaris için gerçekleştireceğiz. Biz hiçbir şekilde kişilere bağımlı kalmadan, tamamen partimizin ve kentimizin çıkarları doğrultusunda görevimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Açıklamanın ardından Oktay'dan söz isteyen CHP Marmaris Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yücel'de yaklaşık bir buçuk yıldır Oktay'la çalıştıklarını, bu yolda biz her zaman gençler olarak yanımızda Mehmet Oktay'ı gördük dedi. Yücel; " Örgüt içerisinde birlik ve beraberlik içinde toplu hareket etmeyi bize öğreterek her zaman bize yardımcı olmuştur. Bizlerde gençlik kolları olarak kendisine hazırladığımız bu özel video ile kendisine teşekkür etmek istiyoruz" dedi.

BAŞKANA ÖZEL KLİP

Gençlik kolları üyelerinin Başkan Oktay için hazırladığı sürpriz klip ise salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Gözleri dolu dolu olan Başkan Oktay, klibi izledikten sonra Gençlik kolları Başkanı ve üyelerine teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İlçe Başkanı Oktay Yeniden Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement