CHP İş Dünyası Grubu, Mardin'de - Son Dakika
Güncel

CHP İş Dünyası Grubu, Mardin'de

CHP İş Dünyası Grubu, Mardin'de- CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Bir an önce Suriyeli misafirlerimizi kayıt altına alın.

31.01.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İş Dünyası Grubu, Mardin'de- CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Bir an önce Suriyeli misafirlerimizi kayıt altına alın. Gelenleri bilelim. Suriyeli misafirlerin getirdiği araçların da mutlaka kayıt altına almak gerekiyor" CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Bir an önce Suriyeli misafirlerimizi kayıt altına alın. Gelenleri bilelim. Suriyeli misafirlerin getirdiği araçların da mutlaka kayıt altına almak gerekiyor" dedi.Genel Başkan Yardımcısı Öztrak'ın başkanlığındaki CHP İş Dünyası Grubu heyeti, Mardin'de incelemelerde bulundu.Öztrak, CHP Mardin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğini savundu.Cumhurbaşkanının konuşmalarının ve ekonomiye müdahalelerin faturasının vatandaş ve iş dünyasına çıktığını iddia eden Öztrak, şöyle dedi: "Bugün bu bölgede yaşananların arkasında önceki döneminin başbakanının bitmez tükenmez hırsı var. Bugün de bu bitmez tükenmez hırs devam etmektedir. Türkiye'de Anayasa'nın ilkeleri çiğnenmektedir. Cumhurbaşkanı milletin kendisine verdiği cumhurbaşkanlığı görevini yapmak ve daha tarafsız boyutta çalışmak yerine bugün meydanlara çıkmış bir partiye oy toplamaya çalışmaktadır." Bölgede çok sık elektrik kesintilerinin yaşandığını, bu konuyu meclise taşıyacaklarını aktaran Öztrak, acil önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.Öztrak, "Komşunuzun evinde kavga varsa sizi de etkiler. Hele hele bu hükümet gibi komşudaki kavgada taraf oluyorsanız, yangının her an sizin evinize sıçrama ihtimali de giderek artıyor. Onun için komşularımız ile yapıcı ve iyi ilişkiler kurulmasını CHP olarak hedefliyoruz" diye konuştu.Türkiye'nin büyük bir ülke ve potansiyelinin olduğunu anlatan Öztrak, bölgeye ve Türkiye'ye yatırım yapılması gerektiğini, fakat yapılmadığını savundu.Öztrak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Buradan hükümete sesleniyoruz. Bir an önce Suriyeli misafirlerimizi kayıt altına alın. Gelenleri bilelim. Suriyeli misafirlerin getirdiği araçların da mutlaka kayıt altına almak gerekiyor. Bu araçların bakımı yapılmıyor. Bu araçlar trafik kurallarını ihlal ettiği zaman bunlara ceza kesilemiyor. Takip edilemiyor. Bunlarda benim vatandaşımın canını tehlikeye sokuyor."Komşular ile yaşanan sorunların diğer ülkelere yapılacak ihracatlarda ulaşım maliyetlerini çok arttığını kaydeden Öztrak, bu maliyetlerin mutlaka devlet tarafından karşılanması gerektiğini sözlerine ekledi. .....

CHP İş Dünyası Grubu, Mardin\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP İş Dünyası Grubu, Mardin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement